Modulul A - Brasov: decolari si aterizari, controlul parapantei la sol si in zbor 

Perioada: 10 zile 

Modulul Incepator insista asupra zborurile de joasa inaltime si de scurta durata pentru a construi incet experienta si incredere de sine, veti invata importanta controlului la sol si in zbor a parapantei, acesta fiind aspectul cel mai mai dificil de invatat dar de asemenea si cel mai valoros pentru incepatori.

  • Veti invata care este echipamentul de zbor, procedurile de echipare, notiunile despre parapanta, meteorologie, aerodinamica, cazurile speciale de coborare rapida si rezolvarea incidentelor de zbor, precum si notiuni de performante umane.
  • Veti invata gonflaje si alergari usoare cu parapanta gonflata, zboruri deal vale la inaltime mica, zboruri deal-vale cu o diferenta de nivel de minim 50-100 m, tehnici de coborare, zboruri de inaltime medie (max 250m altitudine), zboruri cu castig de inaltime (in dinamica pantei), 1 zbor de inaltime (min 600m altitudine).

30 de zboruri de joasa inaltime (50 - 250m) si 20 de ore de Teorie
Contributia pentru acest modul este de 600 euro - Brasov (Luni - Vineri), echipament inclus pt primele 25 de zboruri, transport 4x4. 


Programa cursului este conform standardelor internationale SafeParapro 2, inscrieri se pot face pe toata durata a anului.

Pentru durata si locatia de desfasurare a cursului se poate consulta calendarul pe anul 2022

Inscrie-te pana pe data de 1 Februarie si Beneficiezi de 10% reducere